Breaking News
Home / Ανακοινώσεις / ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ
ΣΩΜΑΤΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
_____________________________________________________________________
Ε.Υ.Π.Σ.Π.ΣΤ. Ελλάδας – Μέλος της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠ’ΑΡΙΘΜ. 76/1998 ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ
ΕΔΡΑ: Λαμία – Κων/νου Καραμανλή 3 – Π.Υ. Λαμίας
Τ.Κ.: 35100, ΤΗΛ.& FAX.: 2231033636

Τηλ. Προέδρου: 6906607655 – Τηλ. Γενικού Γραμματέα: 6973771290

Λαμία 2-02-2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Το Δ.Σ. της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ευχαριστεί θερμά τους συναδέλφους και τους συγγενείς τους που μας τίμησαν με την παρουσία τους το Σάββατο 28-01-2017 στην ετήσια χοροεσπερίδα της, η διοργάνωση της οποίας και εφέτος στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Η προσέλευση ήταν πολύ μεγάλη γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα, σε μια εποχή μάλιστα που χαρακτηρίζεται από την μεγάλη ανησυχία και την έντονη αβεβαιότητα για όλες τις εξελίξεις σε κάθε επίπεδο.
Επιπλέον η Ένωσή μας μέσα από την μεγάλη βοήθεια των συναδέλφων σε όλες τις Υπηρεσίες που προσφέρθηκαν στην πώληση λαχνών, ενίσχυσε τα οικονομικά της δεδομένα για να μπορεί μελλοντικά να λειτουργήσει αποτελεσματικότερα αλλά μέσω του Ταμείου Αλληλοβοηθείας που διαθέτει, να βοηθήσει και αριθμό συναδέλφων που χρειάζονται άμεσα την στήριξή μας κυρίως σε ζητήματα υγείας.
Όσοι παραβρέθηκαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο κέντρο «ΤΕΜΠΕΛΗΣ» στην Λαμία, απόλαυσαν τις ευχάριστες στιγμές κεφιού και χαράς που προσέφερε η γνωστή τραγουδίστρια Γωγώ Τσαμπά με την ορχήστρα της.
Για μια ακόμα φορά ευχαριστούμε όλους όσους με οποιονδήποτε τρόπο συνέβαλαν στην διοργάνωση της χοροεσπερίδας και ενίσχυσαν την προσπάθειά μας με χορηγίες αλλά και όλους τους συναδέλφους και τους συγγενείς τους που παραβρέθηκαν καθώς και τους άλλους συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Τέλος ευχαριστούμε τους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκλησή μας αλλά για διαφόρους προσωπικούς ή οικογενειακούς λόγους δεν μπόρεσαν τελικά να παραβρεθούν.

Για το Δ.Σ.της Ένωσης

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΙΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΥΦΑΝΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

About admin

Check Also

Δικαστική διεκδίκηση αποζημίωσης ρεπό – Πενταγιώτης Κων/νος Δικηγόρος

Loading… Taking too long? Reload document | Open in new tab

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *