Breaking News
Home / Ανακοινώσεις / ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ

ΕΝΩΣΗ   ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ

ΣΩΜΑΤΟΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ  ΣΤΕΡΕΑΣ  ΕΛΛΑΔΑΣ

.                                                                                                                                                                                                                                   .

 

Ε.Υ.Π.Σ.Π.ΣΤ.Ε.  –  Μέλος  της  Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜ.76/1998 ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ

ΕΔΡΑ: Λαμία  Κων/νου Καραμανλή  3  Π.Υ. Λαμίας  Τ.Κ. 35100  ΤΗΛ & FAX 22310-33.636

TAX.  ΘΥΡ. 114       email    eypsster   @   hol . gr

.                                                                                                                                                                                                                                   .

 ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.                                                                                            ΛΑΜΙΑ  12  Αυγούστου 2016

 

 

 Τηλ. Προέδρου : 6973771276

 Τηλ. Γενικού Γραμματέα : 6973771290

 

 

ΘΕΜΑ: << Αποφάσεις της τακτικής συνεδρίασης του Δ.Σ. της Ένωσης της 05/08/2016 >>. 

  

Συναδέλφισσες , συνάδελφοι, στις 05-08-2016 πραγματοποιήθηκε το τακτικό Δ.Σ. της Ένωσης μας μετά από πρόσκληση του προέδρου Υφαντή Ευαγγέλου. Τα θέματα που συζητήθηκαν είναι τα εξής:

 

1ο Θέμα: Οργανωτικά και λειτουργικά θέματα της Ένωσης.

Α) Οικονομικά Θέματα.

Β) Εγγραφές –Διαγραφές.

2ο Θέμα: Επιφυλακές και η ορθή εφαρμογή τους.

3ο Θέμα: Ενημέρωση  σχετικά με το νέο μισθολόγιο που συζητά η κυβέρνηση.

  4ο Θέμα: Μέτρα υγιεινής και ασφάλειας για την προστασία των πυροσβεστών κατά την διάρκεια επέμβασης σε συμβάν.

 

Αναλυτικότερα για τα παραπάνω ζητήματα, συζητήθηκαν τα παρακάτω και ελήφθησαν οι εξής αποφάσεις από τα οκτώ (8) παρόντα μέλη:

 

Για το πρώτο θέμα, λόγω της απουσίας του ταμεία, ο Πρόεδρος της Ένωσης  Υφαντής  Ευάγγελος  ενημέρωσε τα μέλη του  Δ.Σ για τα έσοδα  και έξοδα της Ένωσης από το προηγούμενο συμβούλιο έως σήμερα , καθώς και για την καταβολή του Α τετραμήνου.

Αναφέρθηκαν τα υπόλοιπα των λογαριασμών και ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Μίχος  Ιωάννης μας ενημέρωσε πως υπάρχουν (1) μια διαγραφή υπαλλήλου καθώς και (2) δύο εγγραφές.

 

Για το δεύτερο θέμα, ο Πρόεδρος της  Ένωσης Υφαντής Ευάγγελος ανέφερε για τις γενικές επιφυλακές την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο καθώς λόγω των συμβάντων που υπήρχαν στην Περιφέρεια μας υπήρξαν και κάποιες καταπονήσεις συναδέλφων και λάθος διαχειρίσεις προσωπικού σε κάποια κλιμάκια από τα οποία ενημερωθήκαμε τηλεφωνικώς από συναδέλφους και έγινε  παρέμβαση προσωπική του προέδρου και στον κύριο Περιφερειάρχη και στον Διοικητή της Π.Υ. Λαμίας για την ορθή εφαρμογή και την δέουσα προσοχή στους Προϊσταμένους  των κλιμακίων και Διοικητών  άλλων Υπηρεσιών για την ορθή χρήση της επιφυλακής για την αποφυγή καταπόνησης των συναδέλφων.

Ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Φωτόπουλος Γεώργιος πήρε τον λόγο και θέλησε να ενημερώσουμε τους συναδέλφους πως για το οποιοδήποτε  πρόβλημα σύμφωνα με την παρατυπία των γενικών επιφυλακών στα πλαίσια του κανονισμού (ΚΕΥΠΣ) όλο το Δ.Σ και ο καθένας προσωπικά θα είμαστε δίπλα σε όλους τους συναδέλφους όποτε μας χρειαστούν και να μην διστάσουν να μας ενημερώσουν.

 

Για το τρίτο θέμα, ο Πρόεδρος της Ένωσης διαβεβαίωσε το Δ.Σ πως Σύντομα θα έχουμε ενημέρωση από την ομοσπονδία μας για το τι κουβέντες και ενημερώσεις έχουν από την κυβέρνηση σχετικά με συζητήσεις για το νέο μισθολόγιο.

 

Για το τέταρτο θέμα, έγινε ενημέρωση σχετικά με τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας καθώς και ότι προέχει η ασφάλεια των συναδέλφων και στην δεύτερη συνάντηση που είχαμε με τον Περιφερειακό Διοικητή  συζητήθηκε διεξοδικά το θέμα και διαβεβαίωσε την Ένωση ότι είναι σύμφωνος με τις θέσεις μας.

 

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι το προεδρείο της Ένωσης  είναι δίπλα σε όλους και πρέπει να είμαστε όλοι μαζί  ενωμένοι έξω από προσωπικά συμφέροντα για τους αγώνες που έρχονται.

 

          

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

          Ο  ΓΕΝΙΚΟΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                           Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 

 

 

ΜΙΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                                                                   ΥΦΑΝΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

 

 

About admin

Check Also

Επιστροφή εισφοράς (καταργηθείσα κράτηση 1% υπέρ ΤΠΔΥ)

Τα δύο έγγραφα συμπληρώνονται απο όλους τους συναδέλφους και κατατίθενται με τη σχετική αίτηση στις …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *