Breaking News
Home / Ανακοινώσεις / ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ 16/09/2016

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ 16/09/2016

ΕΝΩΣΗ   ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ

ΣΩΜΑΤΟΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ  ΣΤΕΡΕΑΣ  ΕΛΛΑΔΑΣ

.                                                                                                                                                                                                                                   .

 

Ε.Υ.Π.Σ.Π.ΣΤ.Ε.  –  Μέλος  της  Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜ.76/1998 ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ

ΕΔΡΑ: Λαμία  Κων/νου Καραμανλή  3  Π.Υ. Λαμίας  Τ.Κ. 35100  ΤΗΛ & FAX 22310-33.636

TAX.  ΘΥΡ. 114       email    eypsster   @   hol . gr

.                                                                                                                                                                                                                                   .

 ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.168                                                                             ΛΑΜΙΑ  19  Σεπτεμβρίου  2016

 

 

 Τηλ. Προέδρου : 6973771276

 Τηλ. Γενικού Γραμματέα : 6973771290

 

 

ΘΕΜΑ: << Αποφάσεις της τακτικής συνεδρίασης του Δ.Σ. της Ένωσης της 16/09/2016 >>.          

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, στις 16-09-2016 πραγματοποιήθηκε το τακτικό Δ.Σ. της Ένωσης μας μετά από πρόσκληση του προέδρου Υφαντή Ευαγγέλου. Τα θέματα που συζητήθηκαν είναι τα εξής:

1ο Θέμα: Οργανωτικά και λειτουργικά θέματα της Ένωσης.

Α) Οικονομικά Θέματα- Ετήσιος οικονομικός απολογισμός.

Β) Εγγραφές –Διαγραφές.

2ο Θέμα: Προβλήματα φετινές  αντιπυρικής περιόδου  και  αντιμετώπισή τους.

3ο Θέμα: Ενημέρωση  σχετικά με το νέο βαθμολόγιο-μισθολόγιο.

  4ο Θέμα: Αποτελέσματα διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη.

 

 

Αναλυτικότερα για τα παραπάνω ζητήματα συζητήθηκαν τα παρακάτω και ελήφθησαν οι εξής αποφάσεις από τα  παρόντα μέλη:

 

Για το πρώτο θέμα: Ο Ταμίας της  Ένωσης Κοντογιάννης Γεώργιος ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ για τα υπόλοιπα των τραπεζικών λογαριασμών τους  τρέχων τόκους καθώς και τα έξοδα που έχει η Ένωση μέχρι σήμερα καθώς και τα χρήματα  που υπάρχουν στα βιβλιάρια των τραπεζών και στους  προθεσμιακούς  λογαριασμούς που  ανέρχονται  στις  (48.000€) Ευρώ.

Ο  Γραμματέας της Ένωσης Μιχος Ιωάννης στη  συνέχεια ενημέρωσε τα μέλη για της μεταβολές του Β’ τετράμηνου όπου  υπήρχαν (1) διαγραφή και (4) εγγραφές.

 

Για το δεύτερο θέμα: Ο Πρόεδρος της  Ένωσης πήρε το λόγο και  αναφέρθηκε αναλυτικά πως στη φετινή αντιπυρική περίοδο όλοι οι συνάδελφοι  ταλαιπωρήθηκαν από πολυήμερες επιφυλακές είτε αυτές ήταν γενικές είτε μερικές και όλα αυτά είχαν αποτέλεσμα μερικές φορές την άσκοπη καταπόνηση των συναδέλφων. Επίσης αναφέρθηκε ότι αρκετές φορές που υπήρχαν προβλήματα υπήρχε επικοινωνία με τον Περιφερειακό   Διοικητή για λύση των οποίον προβλημάτων και γενικά αυτό οφείλεται στην έλλειψη προσωπικού που αντιμετωπίζουν  αρκετές υπηρεσίες στην περιφέρεια μας.

Επίσης αρκετά προβλήματα διαπιστώθηκαν σε ορισμένα συμβάντα με πολύωρες αλλαγές προσωπικού που είχαν σαν αποτέλεσμα την άσκοπη ταλαιπωρία αυτών που κατέφθαναν στη πυρκαγιά όμως ακόμα περισσότερο των συναδέλφων που αποχωρούσαν από αυτή.

Ο Γ. Γραμματέας της Ένωσης  πήρε το λόγο και αναφέρθηκε στα πολύ σοβαρά  προβλήματα που υπάρχουν με τα οχήματα γιατί δεν υπάρχουν οι απαραίτητες πιστώσεις για προμηθευτές και ανταλλακτικά με αποτέλεσμα την μείωση του αξιόμαχου μηχανοκινήτου εξοπλισμού της περιφέρειας μας. Όλα αυτά μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι συντελούν στην υποβάθμιση των υπηρεσιών  απέναντι στον πολίτη και την μείωση του αξιόμαχου  των Π.Υ και Π.Κ.

Επίσης ο Πρόεδρος της  Ένωσης ανέφερε πως μετά από πιέσεις και ενέργειες του Δ.Σ.  πιστεύουμε ότι θα λυθεί το πρόβλημα τις μέριμνας στα μεγάλα συμβάντα με την λειτουργία καντίνας στην περιφέρειά μας.

 

Στο τρίτο θέμα: Ο Πρόεδρος της  Ένωσης Υφαντής Ευάγγελος μας  ενημέρωσε  πως αναμένονται  πολύ  σύντομα  εξελίξεις  και θα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση για τη ΜΗ μείωση του αξιόμαχου και την υποβάθμιση της ζωής μας καθώς οι κυβερνώντες  ενδιαφέρονται  μόνο  πως

θα αναρριχηθούν  και θα παραμείνουν στην εξουσία και όχι την λύση των προβλημάτων μας και των προβλημάτων τις κοινωνίας  γενικότερα

 

Στο τέταρτο θέμα: Η συμμετοχή των συνάδελφων στην ένστολη  διαμαρτυρία στη Θεσσαλονίκη  από την περιφέρεια μας κρίνεται  ικανοποιητική σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια  αλλά αυτό δεν είναι αρκετέ και χρειάζεται περισσότερη  συμμετοχή γιατί  κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος.

Ο αγώνας  συνεχίζεται και  θα είναι  δύσκολος, όλοι  μαζί  θα  αγωνιστούμε για τα δίκαια αιτήματα μας. Μόνο μαζί μπορούμε να  πετύχουμε τους στόχους μας.

Το προεδρείο  είναι και θα είναι πάντα δίπλα σε κάθε συνάδελφο και πάντα θα εργάζεται για το κοινό  συμφέρον  χωρίς  μικροπολιτικά  συμφέροντα και σκοπιμότητες που αυτή την εποχή μόνο κακό μπορούν  να προσφέρουν.

                     

 

            ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!

 

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

          Ο  ΓΕΝΙΚΟΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                           Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 

 

 

ΜΙΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                                                                   ΥΦΑΝΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

 

 

 

About admin

Check Also

Δικαστική διεκδίκηση αποζημίωσης ρεπό – Πενταγιώτης Κων/νος Δικηγόρος

Loading… Taking too long? Reload document | Open in new tab

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *